Over ons

Goede verlichting is erg belangrijk voor de sfeer bij jou thuis. Elke maand brengt livingwagemovement.org een magazine uit, dat boordevol inspiratie en handige tips staat en die je ook nog eens kunt uitprinten. We geven je door trends te belichten, inspiratie voor verschillende ruimtes. Zo kun je eenvoudig ideeën opdoen voor je eigen woning en/of buitenruimte. In het magazine van livingwagemovement.org vind je schitterende afbeeldingen van de LED spots, die wij aanbevelen. Ontdek hier wat jouw interieur aan verlichting nodig heeft en wat onze bloggers je aanbevelen.

Zo zijn onze onderwerpen in het magazine ook toegespitst op de seizoenen en vind je onder andere inspiratie voor je tuinverlichting, informatie over hoe je kleine buitenruimtes optimaal verlicht en hoe je de woonkamer gezellig maakt voor de feestdagen.

livingwagemovement.org magazine laat je ook kennismaken met de laatste verlichtingstrends en legt je uit hoe je een lichtplan samenstelt. De bloggers van livingwagemovement.org hebben een uitgebreide kennis over alle soorten verlichting en lichtbronnen, die ze uiteraard graag met je delen. livingwagemovement.org magazine houd je op de hoogte van alle ontwikkelingen op de markt van LED verlichting.

Wij voorzien je graag van advies en halen zelf ook veel plezier uit ons werk wanneer we zien dat mensen hun huis goed en mooi verlicht hebben. In ons magazine plaatsen we regelmatig nieuwe blogs, dus als je op de hoogte wilt blijven, bezoek dan regelmatig onze site en laat je door ons verrassen en inspireren!